Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Cicánknak évekig fennálló problémája volt a visszatérő véres vizelet.Methazid tablettát kapott rá,amitől jobb lett,de időnként visszatért a probléma,végül már egyre sűrűbb időközönként.Amikor néha véres volt neki,kapott injekciót is,de a végén már ennek ellenére is csak rövid időre lett jobb.Aztán kaptunk egy olyan tanácsot,hogy a Methacid mellé adjunk neki tőzegáfonyát.Ezt vettünk fagyasztva szárított formában és azóta minden rendben,nem jött vissza a probléma.Kérdésem az volna,hogy Ön szerint ezt szedheti ugyanúgy folyamatosan,mint a Methacidot?Nem szükséges szünetet tartani benne?Bő fél éve szedi már a tőzegáfonyát,azóta vagyunk rendben.Methacidból 2X felet eszik,korábban ennél magasabb adagot is evett,de le lett csökkentve.A súlya egyébként 6 kg,10 dkg.
Még olyan kérdésem volna,hogy mintha olyat olvastam volna egyszer valahol és azóta is nyugtalanít,hogy a vizeletsavanyítók rosszat tesznek a vesének.Ez tényleg így van?És ha igen,akkor mi a helyzet,ha mégis ilyen eset áll fenn,mint az én cicámnál,hogy szükséges neki a tabletta?

Válaszát előre is köszönöm!

2017.05.28

Állatorvos

Kedves Gazdi! A tőzegáfonyát és methazidot is nyugodtan szedheti. Az utóbbi vesebetegség esetén is kifejezetten ajánlott.

Vissza a kérdésekhez