Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornö! Van egy 7 éves csivava szuka kutyám (mentett kutya) aki nagyjábol fél éve szivbeteg, vérnyomáscsökkentöt és vizhajtot is szed, mindezek mellett nagyon félös, mindentöl fél és szorong. Sokszor utazott már velünk autoban, sosem volt vele baj végig aludta az utat, viszont mostanában nagyon nyugtalan már az utazások alkalmával, van hogy képes befulladni annyira tul izgatja magát. Honapokig nem mentünk több napra sehová itthonrol a kutya miatt, viszont pár napra el kellene utaznunk és nem tudom mi tévö legyek. Allatorvosunk felirta a Sevenaletta tablettát, hogy hátha attol lenyugodna kicsit és nem idegesitené magát fölöslegesen az autozás ideje alatt! Ön szerint ez jo megoldás lehet ?
Köszönöm válaszát!

2014.08.08

Állatorvos

Szerintem ilyen esetben mindenképpen nagyon jó hatású egy enyhe nyugtatás. Ha kezelő állatorvosuk az állat állapotának ismeretében javasolja a gyógyszert, akkor bátran használják. Kipróbálhatják majd a későbbiekben rövidebb utakon, vagy egyéb stresszes helyzetekben azt is, hogy hatnak-e az enyhébb nyugtatók is (pl.: Calmex, KalmAid). Az is megoldás lehet, hogy a kutyát nem viszik magukkal és megkérnek valakit, hogy vigyázzon rá az otthonukban.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem