Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Korábban már kérdeztem Önt magyar vizslám jobb oldali orrváladékozásáról! Az állatorvosunk már két ismerőséhez is elküldött ksiállat kórházakba endoszkópos vizsgálatra, ahol nem láttak semmit. Háromszor volt váladéktenyésztés és a zöldes váladék ellenére mindhárom negatív lett, baktériumra és gombára is. A harmadikat ma tudtam meg, de az orvossal még nem tudtam beszélni.Három hónapja küszködünk ezzel a problémával. Már szedett ez idő alatt Augmentint, majd a szeme is begyulladt szemcseppet és Dalacint , majd az utolsó endoszkópos vizsgálatnál mivel az orrnyálkahártya ” pókhálószerűen ” fedettek, a Doktor úr gombára gyanakodott, Orungált szed 10 napja. Még négy napra való adag van. A kutya orra továbbra is zöldesen váladékozik, a szeme szebb, két napja azonban a jobb oldala körül ha mozgás van félre húzza a fejét kissé, a simogatáskor is és időnként ilyenkor nyüsszent is. Aggaszt, hogy beteg és nem találják a megfelelő kezelést minden jóindulat ellenére sem. Köszönettel!

2017.06.09

Állatorvos

Sajnos így a távolból nehéz tanácsot adni, ha több állatorvos is látta a kutyát. A harmadik tenyésztés eredményes volt? Itt most az a kérdés szerintem, hogy van-e valami olyasmi, amit endoszkóppal nem lehet látni, de esetleg más vizsgálattal igen (pl.: MR, CT).

Vissza a kérdésekhez