EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő ! Idős törpenyúlunk fenekén kb. 10 forintos nagyságú kaka “tallér” képződött. Kérem írja meg, hogy hogyan távolítsuk el, mert bele van ragadva a szőrébe.
köszönettel.:lala

2017.07.08

Állatorvos

Vigyék orvoshoz a nyuszit. Nagyon könnyű belevágni ilyen esetben a nyuszi vékony bőrébe. Ha otthon próbálkoznak, akkor lehetőleg egy gömbölyített, görbe  végű ollót használjanak. A kakát meg kell fogni és elhúzni a bőrtől. A kaka alatt kell óvatosan, lassan elvágni a szőrt. A rövid szőrből pedig már ki tudjuk mosni a bélsarat. Fontos lenne tudni, hogy miért állt össze a bélsár. Nincsen hasmenése a nyuszinak? Nincsenek a nyuszinak emésztési problémái?

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem