Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő! Kiskutyám most lesz a napokban 3hónapos. szegény nem nagyon tud felkelni segítség nélkül, csak nagyon ritkán. Ha felállt így vagy úgy, botladozik, nem nagyon tud járni, elesik. Lépcsőzni már egyáltalán nem tud. Ez három napja kezdődött azzal, hogy a lépcsőn nehezen ment föl, nem nagyon futott. Neurológiai tünetei nincsenek, amiről tudnék. Az izmai eléggé elsorvadtak, csont és bőr, pedig étvágya van rendesen (RC-t kap), rágcsálni is lelkesen szokott csontot, inni iszik, ha odaállítom és szomjas. Ha menni szeretne akkor csak kúszik a földön. A nyirokcsomói is eléggé meg vannak duzzadva. Széklete, vizelete van. Amikor állatorvosnál voltunk, akkor láza nem volt (a napokban többször is voltam vele). Annyit még hozzáteszek hogy előfordult hogy hányt, de ennek lehet az az oka, hogy macskakakit evett. Esetleg tud e valami ötletet mondani mitől lehet, vagy milyen vizsgálatot javasol, esetleg látott-e már ilyet. Bármilyen tanácsot köszönök. Orvoshoz is megyek vele még. Köszönettel: Barbara.

2017.07.15

Állatorvos

Nem találkoztam hasonló esettel. A leírása alapján számomra neurológiai problémának tűnik, olyannak, ahol esteleg a gerincvelői idegdúcok érintettek, vagy más olyan központi idegrendszeri terület, amely a mozgásért, normál izomtónus kialakításáért felelős. Nem minden központi idegrendszeri betegség jár beszűkült tudatállapottal, görcsökkel. Én azt gondolom, hogy a legjobb amit tehet, ha felkeres egy olyan állatorvost, akinek a neve szerepel a www.kisallatneurologia.hu honlapon.

Vissza a kérdésekhez