Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő,
1,5 éves uszkár kutyusunk van, menhelyről vettük magunkhoz. Észrevettük, hogy a gyomra igen érzékeny. Egyik alkalommal hányt és egy férget vettem észre a hányásban, rögtön elvittük állatorvoshoz, kapott féreghajtót, de ennek ellenére semmit nem találtam a székletében és többet nem is hányt. A féreghajtást megismételtük 2 hét múlva, szintén nem találtam semmit. Viszont néha úgy viselkedik, amire tipikusan azt mondaná az ember, hogy ‘kukacos’, tehát hirtelen odakap a fenekéhez, hirtelen leül, vagy hirtelen feláll, gyorsan átsiet egy másik helyre és ott fekszik le. Mostanában füvet eszik, aztán másnap zöldes habos váladékot hány tőle. Egyébként a közérzete jó, játékos, nem tűnik betegnek. Mit gondol a leírtakról? Előre is köszönöm a választ.

2017.07.15

Állatorvos

Vigyék orvoshoz, vizsgáltassák meg a bűzmirigyét és végbéltájékát, hogy nincsen-e  valami ami megmagyarázza ezt a viselkedést. Talán érdemes lenne a kutyára Advocate cseppet tenni, mert az bizonyos féregfajok lárváit is elpusztítja.

Vissza a kérdésekhez