Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
egyszer eljött hozzánk egy cica. a tesóm meglátta,hogy egy kicsit a fejét mindig oldalra teszi ha sétál. Ön szerint megharaphatta valami vagy csak simán így jár? (megfigyeltem a szomszéd cicáját és ő is pont úgy tartja a fejét ahogyan az én cicám is. kóbor cica volt. mi befogadtuk és most kint él a szabadban. Évlin-nak neveztem el. Évlin egyik estevilágra hozott 4 kiscicát,de nem bent a házban hanem kint a régi kutyaólban. Eléggé betegesek sajnos egy közölük már el is pusztult, egyszer el kellet vinni a legkisebb kiscicát ő Connor az állatorvoshoz, adtak be neki féregtelenítőt és egy szemcseppet írt fel az összes kiscica részére. Utána Anne egy életre való kiscica nem akart enni se inni, szerencsére kapott rá gyógyszert így már teljesen jól van. Szilveszter nagyon vad nem enged közel magához és mindenki elől elfut, csak ha játszunk vele akkor engedi magát megsimizni de akkor is csak kb 1 másodpercig. Mivel allergiás vagyok a macskaszőrre ezért csak kint tarthatjuk a mamámnál és a papámnál. Sajnos a papám elesett és így be kellet költözni egy panelba. A cicák most egyedül vannak ott kint. Én 2-3 naponta kijárok hozzájuk megetetni őket és friss vizet adni nekik. A kiscicák szeme mindig becsipásodik. pedig van nekik szemcseppjük. Azzal az orrukba és a szemükbe is szoktunk cseppenteni. Mit tegyek,hogy ne csipásodjon be állandóan a szemük.
Válaszát előre is köszönöm!

2014.08.14

Állatorvos

Lehet, hogy új szemcseppre lenne szükség, ha több napos kezelés ellenére sincs javulás. A másik probléma az lehet, hogy egy szemcseppet naponta legalább kétszer be kellene cseppenteni, ha ez csak 2-3 naponta történik meg, akkor a gyógyszer nem elég hatékony, sőt a kórokozók ellenállóvá is válhatnak vele szemben.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem