EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Úr!
A fekete, szuka kutyám szőre az ivartalanítást követően elkezdett néhol fehéredni. Jelentősen a hátsó lábán hátul a combja, valamint az elülső lábak mögött a hónaljától a hátáig fut fel a csík, valamint a hátán helyenként egy-egy fehér szőrszál van. Az ivartalanításhoz szükséges lenyírt szőrzet is fehérként nőtt vissza. A kutyus 5 hónapos volt mikor elvégezték az ivartalanítást.
Lehet köze a korai ivartalanításnak a szőrzet elfehéresedéséhez?
Válaszát előre is köszönöm.

2017.08.02

Állatorvos

A hormonális változások befolyásolhatják a szőrzet minőségét. Az ivartalanítás után jellemzőbb, hogy szőrhiányos területek alakulnak ki. Vigye el a kutyát bőrgyógyászati szakrendelésre és vizsgáltassa meg a szőrét (trichoszkópia), abból sok minden kiderülhet.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem