Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő

Van egy 15 hónapos kuvasz kan kutyám, rendszeresen féregtelenitem, bolha ellen is szoktam rácsepegtető oldattal. a fressnapból vásárolok happy dog és selec gold best meat tápokat, kb 4 hónapja fordult elő először hagy észrevettem intenziven rágja farktövét és nyalogatja végbélnyillását, zavaró , szőr is elszineződik, megnéztem de semmit nem látni a büzmirigynél, folyton szagolja magát és tisztogatja, van mikor 4 napig nem, de van mikor 2 napig is maszatos a szőre ott. A talpát is szokta nyalogatni, nem tudom miért, elég intenziv és idegesebb éberebb tipus. A kaja nem megfelelő e vagy más tápot javasolna? van mikor egy kicsit higabb is a széklete. Köszönettel: Ilona

2014.08.14

Állatorvos

Az nem elegendő, hogy kívülről megnézi a bűzmirigyeket. Vigye orvoshoz a kutyát és üríttesse ki a mirigyeket, így ki fog derülni, hogy milyen a tartalmuk (gyulladt, besűrüsödött, normál) és az is, hogy milyen mennyiségű (normál, túl sok). Ez alapján nem eldönthető, hogy tápot kell-e váltania. Ha a bűzmirigyekkel nincs probléma, akkor próbáljon olyan összetételű tápot etetni, amit korábban nem kapott a kutya. A Select Gold tápok között például van olyan, amit érzékeny kutyák számára fejlesztettek ki. Ha allergiával állunk szemben, akkor biztosat csak allergiatesztek elvégzése után lehet mondani, addig csak próbálkozni lehet különböző dolgok kizárásával.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem