Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Pár héttel ezelőtt tettem fel egy kérdést, azonban valószínűleg technikai okok miatt az Ön válasza nem jelenik meg, csak egy üres mező. Megtenné kérem, hogy újra válaszolna erre? Elnzését tényleg, több barátom is megnézte, nekik se jelent meg a válasz. A kérdésem az alábbi volt:
“Állatorvosom azt mondta, hogy már nem forgalmazzák a Cerenia injekciót. Ez igaz lenne? Ön szerint is megszűnt a forgalmazása vagy csak átmenetileg szünetel a készletbeszállítás? Sajnos beteg, öreg kutyámnál amikor kellett, gyakran alkalmaztuk, a többire nem reagál ilyen jól. Amennyiben ezt kivonják a forgalombol, Ön mit javasol helyette? “Hálás Köszönettel, Dóra

2017.08.02

Állatorvos

Én is úgy tudom, hogy jelenleg csak azok a gyógyszerek elérhetőek, amelyek most még raktáron vannak. Sajnos a gyártó terveiről én nem tudok, de esetleg érdemes érdeklődni nagyobb állatgyógyszertárakban, hátha ők többet tudnak. Cerenia hiányában a Cerucal és Torecan injekciókat szoktuk első körben adni.

Vissza a kérdésekhez