Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Hosszúszőrű cicám bundájában (benti cica, nem jár ki) valószínűleg a nagy melegtől a hátán, a buksija mögött két nagy gombócban összeragadt bundáját nem tudom szétválasztani (olyan, mintha zsíros lenne, de tapintásra egyben marad). Eddig nem nyúltam hozzá, mert félek, hogy ha elkezdem szétbontani, akkor az fájdalmat fog neki okozni. Ezenkívül van még olyan bundarésze is, ahol csak száraz formában van összegombócosodva a szőr. Mit tanácsol, mit tegyek, hogy megoldódjon a problémánk? Tényleg a meleg okozhatta? Megelőzni hogyan lehetne? Előre is köszönöm szépen a választ. Üdvözlettel, Szakács Enikő

2017.08.04

Állatorvos

Vigye kozmetikushoz vagy állatorvoshoz a cicát. Segítenek eltávolítani a csomókat. Talán a legjobb az lenne, ha lenyíratná a cicát. Biztosan megkönnyebbülne és jobban kezelhetővé válna a bőre, ha erre esetleg szükség van. A rendszeres, napi szintű fésülés segít megelőzni a szőr összeállását.

Vissza a kérdésekhez