Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Máltai 6 éves kutyánknak az oldalán június 2. hete körül találtunk 2 csomót, ezek július 26-án el lettek távolítva. Ezek egymástól kb 1 ujjnyi távolságra voltak és 1 centis gömb formájúak. A szövettan véleménye a következő lett: Idiopathicus granulomatosus panniculitis. Javasolt a pancreas funkció kontrollja, az antioxidáns kezelés, ill. a lymphomától való differenciálás. A műtétre 2 héttel újabb 2 csomó jelent meg egyszerre a korábbi területen szintén egymáshoz közel és azóta újabb 2 hétre ismét 2 csomó jött elő. Az immunovet és a vetri dmg liquid-et kapja az orvos ajánlására július 21 óta. Azt szeretném megkérdezni, hogy Budapesten belül melyik klinikát javasolná, ahol segíthetnének a kutyánknak? Úgy volt megbeszélve, hogy augusztus végén vittük volna kivetetni az újabb 2 csomóját. Az orvosunk szerint azoknak az újabb szövettanából pontosabb diagnózist kaptunk volna. De így hogy azóta 4 csomója lett amiket már nehezebb lenne kivenni nem tudjuk hogy mit tehetnénk. Előre is köszönjük szépen a segítségét!

2017.08.05

Állatorvos

Budapesten én Dr. Vajdovich Pétert ajánlanám. Dolgozik az Állatorvostudományi Egyetemen és az Állatorvosi Hematológiai és Onkológiai Központban is. A Központ más állatorvosai is nagyon jó szakemberek.

Vissza a kérdésekhez