Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Ma a két éves kb. 3 kg-os cicánkra vectra 3D bolhairtót csepegtettünk, de sajnos csak egy fél óra-óra múlva olvastuk, hogy ezt a fajtát (kutyáknak valót) nem szabad cicákra csepegtetni. A cicánk utána érdekes dolgokat produkált, rávizelt a párnára és szaladgált össze-vissza. Ezután lemostuk bő samponos vízzel a cicát, de elég kedvtelen volt utána, enni evett és kicsit játszott is, de akkor is aggódom érte. Kérdésem lenne, hogy vigyük orvoshoz, vagy ha már enni eszik és játszik nem lesz további probléma vele?

2017.08.15

Állatorvos

Nagyon jól tették, hogy alaposan lemosták a cseppet, mert így kevesebb szívódott fel. A mérgezésre csak tüneti kezelés létezik. Ha a cica mindent úgy csinál mint korábban, akkor is érdemes lenne egy laborvizsgálatot csinálni a szervfunkciók ellenőrzésére, hiszen egy bizonyos fokú mérgezésen van túl a cica.

Vissza a kérdésekhez