Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy golden retriever, border collie és puli keverék kutyám. Jó ideje már, hogy az orrán sebek jelentek meg. Volt, hogy javult a helyzet, de az utóbbi időben egyre jobban elterjedt az orrán felfelé és az orra hegye teljesen repedezett és száraz. Kezdetben neogranormon kenőccsel kentük. Majd állatorvos ajánlására kék kenőccsel. De a helyzet semmit sem javult. Megoldható, hogy küldjek róla képet? Hátha Ön tudna segíteni, mert nagyon aggódom.
Válaszát előre is nagyon szépen köszönöm

2017.08.18

Állatorvos

Vigye a kutyát bőrgyógyászhoz. Dr. Tarpataki Noémi, Dr. Máthé Ákos, Dr.Fenyves Ildikó például nagyon jó szakemberek. A leírás alapján valószínűleg autoimmun bőrbetegsége van a kutyának, de ezt a távolból sajnos nem tudom biztosan megítélni. Addig is, amíg nem jut el a bőrgyógyászhoz, védje a területet a napsütéstől, mert akkor rosszabbodnak a tünetek (ha tényleg arról van szó, amire gondolok..)

Vissza a kérdésekhez