Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 4 éves németjuhász kutyánk nagyon gyorsan eszik ,gyakran látjuk hogy kihányta az ételt( száraztáp konzerv hússal keverve) látjuk azt hogy egybe maradnak a tápdarabok pedig halljuk hogy rágja. Evés közben gyakran úgy tűnik mintha hányni akarna.Voltunk orvosnál gyomorcsavar gyanúja miatt minek a vége az lett hogy megelőzés végett megműtötték. Aggodalmunk az hogy az elmúlt 2 napban ismételten látjuk, hogy kihányta az ételt ami szintén darabos volt. Mi tévők legyünk, esetleg tápot cseréljünk vagy többször etessük mivel napi egyszer evett idáig. Válaszát előre is köszönöm

2017.09.02

Állatorvos

Vigyék orvoshoz a kutyát, hogy kiderüljön, hogy nincsen-e most betegség a háttérben. Ha nincsen, akkor próbálkozzanak azzal, hogy naponta kétszer adnak neki enni kisebb adagokban. A száraztápot puhára áztatva kínálják. Fontos lenne megtudni, hogy a kutyának nincsen-e gyomorürülési rendellenessége. Ezt kontrasztos gyomorürülési röntgen vizsgálatokkal és hasi ultrahang vizsgálattal lehet diagnosztizálni.

Vissza a kérdésekhez