Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Alid 3hónapos Golden retriever fiú kutyánk van. Sajnos gyakran nagyon agresszív. Felugrál ránk, harapdál ezt is elég agresszíven, közben morog. Hiába szólunk rá meg sem hallja. Azért választottuk ezt a fajtát mert nyugodt, kiegyensúlyozott fajta hírébe áll. Mi lehet a baj? Válaszát köszönöm!

2017.09.05

Állatorvos

Egy három hónapos kutya sokszor ugrálós, harapdálós. Nem minden Golden retriver nyugodt, köztük is vannak dominánsabb izgágább egyedek. Ha a kutya harap, morog, akkor határozott tiltás, majd arrébb kell tenni. Ha ez sem segít, akkor külön szobába kell tenni, vagy ha kerti kutya, akkor be kell menni a lakásba. Vagyis a játéknak azonnal vége és a gazdi otthagyja. Ezt egyik kutya sem akarja, tehát megtanul finoman játszani. Nem szabad sokszor rászólni, elég egyszer, ha nem történik semmi, akkor szembesül a következményekkel-egyedül marad. Érdemes jelentkezni egy jó kutyaiskola kölyök csoportjába. Én a Tükör iskolákat javaslom (pl.: Népszigeti kutyaiskola).

Vissza a kérdésekhez