Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 2 éves cicám néhány hónapja minden evés alkalmával fájdalmasan nyávog. Nehány napja tejet adok neki mert nem eszik. Idő közben elkezdett csomókban hullani a szőre és le is van fogyva, gyenge és rossz a közérzete. Ma egész nap hasmenést volt, ami sárga színű volt. Mi okozhatja a problémát? Sajnos állatorvoshoz jelenleg nem tudom elvinni de amint tudom elviszem, addig szeretnék kicsit megnyugodni mert nagyon aggódok érte. Köszönöm a válaszát előre is!

2017.09.12

Állatorvos

Nem tudom megnyugtatni…A cica a leírás alapján beteg. Ha anyagi okokból nem tudja orvoshoz vinni, akkor próbáljon olyan helyet találni, ahol ilyen esetben elfogadnak esetleg részletfizetést. A hasmenést nagy valószínűséggel a tej okozza. Azt hagyja abba. Adjon inkább turmixolt húslevest. Én arra gondolok, hogy a cicának valószínűleg fogászti problémája van. Néhány hónap rengeteg idő…bármi baja van, az csak súlyosbodik…

Vissza a kérdésekhez