EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Saját készítésű odúban költött egy széncinege pár akiket valamiért elhagytak a szülők. A hét kikeltből csak egy maradt életbe. Május óta neveljük őt. Amíg nem tudott önállóan enni, addig tudott repülni. Amikor már önállóan felvette az ételt addigra kihullott a szárnya tolla. A másodszorra kinőtt tollakat ismét elveszítette. A madár vidám életerős 17gr súlyú csak repülni nem tud. Hol hibáztunk? Kérem segítségét.

2017.09.19

Állatorvos

Mivel táplálták a madarat? Adjanak a madárkának az ételére Korvimin ZT Reptile port. Vigyék őt madarak gyógyászatában jártas állatorvoshoz (pl.: Dr. Pazár Péter, Dr. Sós Endre, dr. Sátorhelyi Tamás).

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem