Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő. Van nekem egy 12 hetes francia bulldog kutyusom. Amikor el hoztuk másnap vér volt a székletben és nyálka.Voltunk orvosnál kapott szurit ami gyulladás csökkentő. Először arra gondoltunk hogy hely változás és táp váltás okoza neki ezt az erős hasmenést de sajnos 3 dik nap után rosszabb lett a kaki után tiszta vér csöpögőt belőle mindjárt vittük és vérzés csillapító kapott és ismét gyulladás csökkentő. Az orvos arra gyanakszik hogy férgek vannak benne ami már nagyon elterjedt és kezelés holnap kezdődik nála. Önnek mi a véleménye hogy mitől vérezhet minden kakilás után. Pedig már olyan tápot kap ami gabona mentes és csirke mentes. És még egy fontos dolog. Hogy 12 hetesen úgy néz ki mint egy 8 hetes.2.kg 70 dkg. A választ előre is köszönöm szépen.

2017.09.28

Állatorvos

Itt mindenképpen egy bélsárvizsgálat lenne szerintem indokolt, ha a parazitaellenes kezelések után is megmarad a probléma. A vérzés annak a jele, hogy a vastagbél nyálkahártyája sérült, gyulladt.

Vissza a kérdésekhez