Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Táplálás kapcsolatban lenne kérdésem. Van nekünk egy 1,4 éves ivartalanított nösteny macska aki eddig Royal Canin Fit száraz tápot és mindenféle “adult” konzervet kapott. 4 napja hozzánk került egy 3 hónapos kandúrka akinek vettem Junior konzerveket és Purina One Junior száraz tápot. A kicsi mindenevő, a “nővére” kajáját is megeszi ha nem figyelek oda de a nagylány azóta nem hajlandó saját ételt enni, csak és kizárólag Junior kell neki nedvesből is szárazból is, de azt nagy étvággyal eszi. Mitől van ez? Nem lesz-e gond abból hogy a két cica tulajdonképpen ételt cserélték? Kizárólag lakásban vannak. Mit javasol?
Előre is köszönöm a válaszát!

2014.08.24

Állatorvos

Etesse külön az állatokat, zárt ajtók mögött. Semmiképpen nem szerencsés ha egymás ételét eszik, mert mások az igényeik. A junior eledeleket általában ízletesebbnek tartják a felnőtt állatok, mert azoknak általában magasabb a fehérje és zsírtartalmuk.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem