Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt DoktorNő/ Úr!

Nekünk van egy Havanese kiskutyusunk ( 3 éves elmúlt ) Az elmúlt egy másfél évben nem igazán eszik meg semmit Próbálkoztunk több helyről származó kutyakajával ( Lidl, Tesco, Aldi, Auchan, állateledelesnél vásárolt ) szárazzal konzervel egyaránt. Otthoni kosztot is adtunk neki persze csontot nem Most azt tudtuk meg h azert vakarozik mert csirke allergiája van Szeretném a tanácsát kérni h milyen eledelt adjunk neki mivel fürdessük és h lehet e tudni igy láttatlanban hogy miert nem eszik a kutyusunk Előre is köszönöm válaszát
Üdv Mészáros Judit

2017.10.05

Állatorvos

Ha egy kutya másfél éve nem eszik, akkor vagy olyan betegsége van , hogy ki kell vizsgálni, vagy ilyen kevés az igénye és a gazdi gondolja csak, hogy keveset eszik. Vigyék orvoshoz az állatot és kérjék a véleményét. Milyen tápokat, konzerveket próbáltak? Én azt javaslom, hogy érzékeny kutyáknak való prémium táppal próbálkozzanak (pl.: Select Gold, Premiere, Royal Canin, Hill’s, Eukanuba, Happy Dog, Purina ProPLan, Brit Premium….). Allergiás állat számára én az Allermyl sampont javaslom.

Vissza a kérdésekhez