Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
3 éves, lakásban tartott cicám szokásos válogatós időszakban volt (elkaparta az ételt, amit akkor bontottam neki, mindig megeszi máskor) nem ette a nedves eledelt, ezért másikkal leptem meg, illetve jutalom kolbásszal, ami ivartalanított macskáknak javasolt. Úgy gondoltam először csak behabzsolta, mert hamarosan kihányta, de a hányás megismétlődött. Előbb sárgás volt, aztán áttetsző. Étvágya úgy tűnik van neki, játszik is, de mégis aggódok, hogy nem lehet-e más a háttérben? Orvoshoz csak indokoltan vinném, nem szeretném traumának kitenni a hordozóval és a tömegközlekedéssel.
Válaszát előre is köszönöm!
Renáta

2017.10.07

Állatorvos

Lehet, hogy a cica a jutalomkolbászra volt érzékeny. Adja az állatnak a megszokott ételeket és mellé szőrgombócoldó pasztát (pl.: PetBalance Maltsoft, Bezopet). Ha 1-2 nap alatt nem rendeződik a cica állapota, akkor orvoshoz kell menni.

Vissza a kérdésekhez