Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Apró duzzanatok jelentek meg a kutya bőrén, elsősorban az oldalán és a far tájékán. A bőrén semmi sem látszik, nincs elszineződve, csak a szőrszálak állásából látszik, hogy nem egyenletes illetve sima a felszíne. Ezeken a helyejen kitapinthatóak a duzzanatok, igazából olyan mintha a bőre alatt lenne. Diagnosztizálni nem szeretnék természetesen, de így első blikkre urticaria-ra gondolok. Nem vakarózik, legalábbis nem többet a szokásosnál. A csirkére / szárnyasra allergiás, így azt nem kap. Hypoallergén konzetvet és Acana száraz tápot eszik. Volt már máskor is bőrprobléma, ekkor iktattuk ki a csirkét és váltottunk hypoallergén etetésre, így az szerencsére megszűnt. Viszont most – amennyiben allergiás lenne – tanácstalan vagyok mi az ami kiválthatta. Egyáltalán erről lehet szó?

2017.10.11

Állatorvos

A leírás alapján szerintem is csalánkiütéssel állunk szemben. A rossz hír az, hogy ezt rengeteg minden kiválthatja…. Végig kell gondolni, hogy milyen új dolog kerülhetett az állat környezetébe.

Vissza a kérdésekhez