Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! A Real Nature termékekkel kapcsolatban szeretnék kérdezni Öntől. Egyik cicám tápanyag-allergiás, eliminációs diétán van, Petbalance Medica Hypoallergén tápot kap. Nemsokára kezdeném a hozzátáplálást. Másik cicám Real Nature-t eszik,konzervet és szárazat vegyesen,örülék,ha a beteg is ezt ehetné.Viszont nem találok olyan konzervet,mely egyféle fehérjeforrást tartalmaz,mindegyik 2 összetevős,így nehezebb kisakkozni az allergiát okozó összetevőt.A kérdés az lenne,hogy mivel a Real Nature termékek teljesen természetes összetevőket tartalmaznak, miért nem etethetem a macskát pl. Real Nature bárányragus kutyakonzervvel. Összetevők: bárányhús (68%), húsleves (25,5%), burgonya (5%), ásványi anyagok (1%), kukoricacsíra olaj (0,5%). Ebben nem látok semmi olyat,amit egy macska ne kaphatna. Ehet macska Real Nature kutyakonzervet? Köszönöm válaszát!

2014.08.27

Állatorvos

Mielőtt konzervvel próbálkozna kipróbálhatja az adott összetevőket külön- külön is, úgy, hogy nem konzerv formájában vásárolja meg őket, és azt keveri hozzá a diétás táphoz. Ha külön- külön nem okoznak gondot, akkor együtt sem fognak. A kutya és macskaeledelek általában más arányban tartalmazzák az összetevőket a két faj eltérő igényei miatt, ezért a macskának hosszú távon macskaeledelt kell adni.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem