Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Tízéves, 9 kilos, hasmenésre hajlamos, pajzsmirigy túlműködéses kutyámnak, akinek az év elején májenzim értékei magasak, epehólyagja megnagyobbodott volt. A gyógyszeres kezelés, és a szigorú diéta után ( reggel rizs, kefir, marha, majd pulykahús, este Rolyal Canin Hepatic száraz táp) egy-két hónapja a rizses reggelit és Select Gold, Sensitive, bárány és rizs összetevőjű száraztápot adtam orvosa egyetértésével. Most véletlen a rizs és bárány összetételű táp helyett kacsával és burgonyával kifejlesztet tápot kaptam.
Merjem ezt adni neki, természetesen megtartva a reggeli rizs, kefir, pulyka összetételt? Jelenleg csak Silegon 70-et és Propycil 50-et szed.
Köszönettel: Themisz

2017.11.02

Állatorvos

A hasmenésre hajlamos kutyáknál előfordulhat, hogy a hirtelen tápváltás hasmenést okoz. A kacsa, burgonya összetétel is javasolt érzékeny kutyák számára. Szerintem beszélje meg a kezelő állatorvosával, hogy ő, aki ismeri az állatot mennyire tartja kockázatosnak azt, ha esetleg hasmenése lesz a kutyának és hogy van-e kifogása az új összetételű táppal kapcsolatban.

Vissza a kérdésekhez