Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő/ Doktor Úr!

Van egy fél éves kutyánk, akinek hólyaggyulladást diagnosztizált ovosunk. Antibiotikumot kapott, még 3 napig kell szednie.
Ennek ellenére az első vizelet vége- ami a hólyagban összegyűlik- véres. Az azokat követő ürítés normális, bár egy sétánál szinte folyamatosan ürít, a lakásban sem tudja tartani egy óránál tovább.
Várjunk e további vizsgálatokkal a gyógyszer végéig, előfordulhat e ilyen?
Köszönöm válaszát!

2017.11.20

Állatorvos

Ezzel kapcsolatban elsősorban a kezelő állatorvosukkal kellene egyeztetni, ő tudja, hogy mennyire volt súlyos a kutya állapota. Fontos lenne tudni azt is, hogy történt-e valami pozitív változás (pl.: kevésbé véres a vizelet, mint volt). Ha értékelhető javulás mutatkozik, akkor nem baj, hogy még egy kicsit véres a pisi, az ilyesmi nem múlik el egy nap alatt. Ha azonban alig érezhető, vagy nem érezhető javulás, akkor ne várjanak, menjenek vissza az orvoshoz. Ha egy antibiotikum hatékony, akkor 2-3 nap alatt valami javulás mindenképpen mutatkozik.

Vissza a kérdésekhez