Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van nekünk egy kistestű tibeti spániel kutyusunk.7 éves lesz,sajnos már kétszer kellett műteni struvit hólyagkővel.
Most a royal canine s/o urinary tápját eszi,mellé nedves tápként az animonda integra protect urinaryt adjuk neki,de valahogy még mindig képződik neki kis kristályok,(elég nehezen eszi meg erőltetjük bele,lehet nem eszi meg a napi adagját.)lehetséges hogy nem jók a szervezetének a tápok?
Azt szeretném még kérdezni hogy az állatorvosunk javasolta a c vitamint,most akarjuk neki adni, az emberi béres csepp jó e neki?(5kg a kutyus)
Royal Canin Urinary S/O Moderate Calorie 20 és a Royal Canin Urinary S/O 18 között mi a különbség.

2017.11.28

Állatorvos

Történt húgykő analízis mindkét esetben? Volt vizeletből bakteriológiai vizsgálat? Kutyák esetében a struvit kövek általában húgyhólyaggyulladás kísérői. Szerintem érdemes lenne esetleg elvinni a kutyát Dr. Bende Balázshoz és megkérdezni az ő véleményét is. A doktor úrnak nagy tapasztalata van a húgykő analízisben és terápiában. Ki kellene deríteni a háttérokot, hogy diéta mellett miért áll fent mégis a probléma. Esetleg másfajta kőtípus jelent meg? A tápok között az a különbség, hogy a moderate calorie táp túlsúlyos, vagy hízásra hajlamos kutyáknak való. Részletes leírást itt talál:

http://www.royalcanin.hu/termekek/termekek/allatorvosi-termekek/dietas-tapok-kutyaknak/urinary-s-o-moderate-calorie#.Wh2a5bpFw2w

http://www.royalcanin.hu/termekek/termekek/allatorvosi-termekek/dietas-tapok-kutyaknak/urinary-s-o-small-dog#.Wh2bZ7pFw2w

 

Vissza a kérdésekhez