EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy 5 éves perzsa kandúr macskám. Sosem volt nagy étvágyú, most is csak 3,5kg. Nagyon gyakran hány (hetente 2-3), emésztetlen ételt, de szőr nem található a hányadékában. Vérvizsgálaton voltunk, ahol annyit állapítottak meg, hogy a hasnyálmirigy értéke kicsit magasabb az átlagosnál, ezért gyomorkímélő ételt kapott. Felmerült a PICA betegség is, mert nagyon szereti rágni a műanyag dolgokat (zacskó, csomagolás, ragasztószalag…).
Válaszát köszönöm,
Anita

2017.12.07

Állatorvos

Készült röntgen felvétel is? Esetleg kontrasztos röntgen? Ha a macska mindent összerég, akkor bennem felmerül az is, hogy lenyelt valamit és az a gyomrában van. Az idegentest irritálhatja a gyomor nyálkahártyát és a hányás hátterében akár ez is állhat.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem