Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!!! Szeptemberbe hozzánk került egy kis kutya van egy cicánk akit 3 éve fogadtunk be nem bírja megszokni a cica nagyon fél tőle pedig mikor hozzuk be a kutya felugrik és nyalogatja .. valamiért nagyon fél tőle pedig mindent megpróbáltam kerítésnél ettek egyik az egyik oldalon a másik a másik oldalon,kipróbáltam a törölközős trükköt is az se nagyon jött be,most azóta hordjuk be a macskát a lakásba .mit tudunk tenni? előre is köszönöm.

2017.12.15

Állatorvos

Sok türelem és idő kell, amíg a cica rájön, hogy a kutya ártalmatlan. Ne hagyják, hogy a kutya felugráljon rá. Tegyék pórázra a kutyát, amikor a cica közelében van. Adjanak a kutyának is és a macskának is finomságokat egymás jelenlétében. A cicának mindig legyen lehetősége elhúzódni, várják meg, amíg látják annak a jeleit, hogy közeledni próbál, vagy legalább kezd közömbössé válni. Erőltetni semmit nem lehet….

Vissza a kérdésekhez