EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

16 éves törpe uszkár kutyusom van. Az állatorvos javaslatára Hepatic tápot kap. Egyrészt nagyon nem szereti, másrészt nagyon drága, nekem megterhelo. Szeretném megkerdezni hogy lehetne e helyettesíteni a Fressnapfban kapható gyogytápok valamelyikével. Köszönöm szépen a választ!
Ö. Gabi

2018.01.04

Állatorvos

Ezt beszélje meg a kezelő állatorvosával, hiszen ő tudja leginkább, hogy milyen állapotban van a kutya. Ha nem nagyon súlyos a májprobléma, akkor szerintem egy 16 éves kutya esetében az is fontos, hogy az evés örömet jelentsen…Megoldás lehet, ha önnek van erre ideje, hogy maga készíti el a diétás eledelt. Sokat segíthet ebben Dr. Fodor Kinga- Mit egyen a kutyám?-című könyve. Mindenképpen olyan optimális megoldásra kell törekedni, ami önnek is elfogadható és a kutyának is jó.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem