Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
ÉRdeklődnék,hogy nyuszim mindenhová odabogyozik már oda is pisil illetve rág kapar ás:)))hogy ezt valóban megszünteti az ivartalanítás nála???nagyon féltem tőle,de ha így jobb lesz akkor elviszem ivartalanításra…köszönettel..

2014.10.04

Állatorvos

Az ilyen viselkedés valóban az ivarérettséggel függ össze, úgyhogy az ivartalanítás jelentősen enyhítheti a problémákat. Azt nem lehet biztosan ígérni, hogy a műtét hatására ezek a viselkedések teljesen megszűnnek (ez egyedenként változó lehet). Ne féltse a nyuszit a műtéttől, de mindenképpen olyan állatorvoshoz vigye, aki gyakran operál nyulakat. Én mindenképpen azt javaslom, hogy ivartalanítsák az állatot.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem