Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Pár napja írtam Önnek egy örökölt keverék kutyusról, aki kozmetikai nyírás óta valószínüleg fázik kint, legalábbis sokszor remeg.

Sajnos még nem lakunk a házban, nem tudjuk beengedni a kutyát fűtött helyre. Ilyen esetben megfelelő-e, ha egy fűtetlen tégla épületben van elhelyezve a kutyus kis fa ólja, amit igyekeztem kibélelni, vagy ez kevés neki, és mindenképp keressünk más megoldást.

Őszintén szólva rettenetes bűntudatom van, mivel én vittem őt a kozmetikushoz. Bíztam benne, hogy nem alkalmaz olyan eljárást, ami árthat a kutyának, és most, hogy szembesültem azzal, hogy fázhat a kutyus, nagyon rossz érzés.

Nagyon köszönöm előre is válaszát!
Üdvözlettel:
Eszter

2018.01.19

Állatorvos

Egy alaposan kibélelt, szélvédett, fagymentes helyen azért kibírja a kutya. Vannak kint tartott rövidszőrű kutyák is, amelyek kibírják a telet odakint, ha van megfelelő vackuk. Ennek ellenére ha azt látja, hogy a kutya nagyon fázik, különösen akkor, ha nagyon hideg napok jönnek, akkor próbáljon más megoldást találni. Sajnos én a távolból nem tudom teljesen megítélni a helyzetet.

Vissza a kérdésekhez