Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Csípődiszpláziás labrador kutyámnak Meloxidyl szuszpenziót írt elő az orvos. Ötnapos kúrákat kell csinálnunk három hetente. Először egy tíznapos kúra volt, akkor nem adtam neki mellé semmit, de azt mondta az orvos, hogy a következő kúra idejére kapjon Quamatelt mellé. Tegnap kapta meg az első adagot, fél órával az étkezés és a Meloxidyl előtt. Ma már többször hányt, a hasa nem megy, de jókedvű. Adhatok neki emellé Gastroferm PET-et? Vagy komolyabb baj lehet, inkább vigyük be az orvoshoz?
Előre is köszönöm a válaszát!

2014.04.03

Állatorvos

Ha a kutya hány, akkor a szájon át történő kezelés nem túl hatékony.  Az Ön által említett probiotikum ebben az esetben nem valószínű, hogy megoldja a problémát. Mindenképpen beszéljen orvosával. Lehet, hogy a kutyának gyomorgyulladása van, de az is lehet, hogy a hányás a fájdalomcsillapító mellékhatása.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem