Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő! Van egy 1 éves kandúr macskám, akinél 2 hónapja hugykövesedést állapítottak meg, katéterezni is kellett, nem volt véres vizelet. Jött egy másik macska, és állítólag amiatt, sajnos jó ideig nem tudjuk elhelyezni. Többnyire alszanak, néha kapnak össze. A macskám amúgy sokat alszik, ritkán kerül izgatott állapotba. Az első hónapban hills c/d-t kapott, ami nem használt, most royal canin s/o-t kapja. Úgy tűnik használ, sokat pisil erölködésmentesen, nem nyalja magát, nem pisil alom mellé, gyakran cserélek almot. Viszont már második kontrolvizsgálat volt, ami szerint mindig magas a struvit szint, sőt, nem is változott az első hónap óta. Nem értem miért, mert jól van. Rengeteg pénzt hagytam már orvosnál eredmény nélkül, és orvos váltáson gondolkodom. Az előző macskám sajnos emiatt daganatos lett, és el kellett altatni. Ugyan ehhez az orvoshoz jártam vele. Létezik, hogy már második hónap eredménytelen?

2014.10.04

Állatorvos

Az orvosválasztás bizalmi kérdés. Sajnos vizsgálat nélkül én nem szólhatok bele egy állat kezelésébe. Ha valóban nem javul a cica, akkor lehet, hogy a tápon kívül más gyógyszerre is szükség lehet, beszéljen állatorvosával. Én most csak annyit tehetek, hogy javasolok egy olyan orvost, akinek komoly tapasztalata van a húgykövek diagnosztikájában és gyógykezelésében, ő Dr. Bende Balázs.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem