EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!

Mentett 7 hónapos lány cicát fogadtam örökbe, ivartalanítva érkezett hozzám karácsonykor, varrat (felszívódó) még volt a pocakján, kiskönyvbe bejegyezve a decemberi ivartalanítás.

Tegnap délután elkezdett tüzelni – nemcsak nyávogott, kurrogott – hanem felvette a tüzelős testtartást is (has a földön, fenék a magasban, farok felcsapva, totyogott és dörgölőzött mindenhova). És persze az ivartalanított 9 hónapos exkandúrt se hagyta, fél éjjel ment a műsor.

Lehetséges, hogy ivartalanított cicus bő egy hónappal az ivartalanítás után is tüzel?

Köszönöm előre is válaszát.

2018.01.30

Állatorvos

Ez csak akkor lehetséges, ha van működő petefészek…Sajnos előfordulhat, hogy bent marad akár csak egy icipici darab. Ha ez a helyzet, akkor sajnos újabb műtét szükséges.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem