Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Én voltam aki a vesebeteg csivavával kapcsolatban irt. 3.5 éves, egyszeri labor alapján, ahol a se kreat: 190 lett, se foszfor is emelkedett, negatív uh- val mondta az állat orvos, hogy ez csak rosszabb lesz már, diétával és gyógyszerrel( veseér tágító) kihúzhatjuk az idejét. Nagyon el vagyok keseredve egy hónap múlva kontrollálják. De mindenki más azt mondja, hogy ehhez nagyon fiatal (kivétel az állatorvos, akinél voltunk) sokat pisil, sokat iszik, diabetesre gondoltam elvittem orvoshoz és ez lett. Az orvos azt mondta, hogy akut vesebajnak nagyobb tünetei vannak, ezért krónikus biztosan ,ami gyógyíthatatlan. Kórelőzményében volt akut pancreatitis, amiből gyorsan meggyógyult infúzió nélkül, most se mondták, hogy kell infúzió, azt mondták az a iv. stádiumban szokás. Mivel csirkeallergiás nem ehet speciális rápot se, de őszinte lrszek, nálunk főzve van neki, tehát nem enné meg amúgy sem, elküldtek dietetikára, ahova még időpontot nem kaptam, nagyságrendileg tudom, hogy egy vesebetegnek mit kell kerülnie. Úgy érzem nagyon kevés az információm erről. Az interneten szinte csak rémtörténetek vannak szintén. Mire számíthatok? Mit tegyek? Van erre specialista? Vagy várjak a kontroll vérvételig? Élhetetlen életet nem akarok neki nyilván, de olyan jól van. Imád enni, minden rendben. Ő nekem családtag, nem akarom elveszíteni , de úgy érzem falakba ütközöm egy kutya kezelésében napjainkban is, pedig kihangsúlyoztam, hogy nem érdekel semmiféle anyagi terhelés.
Elnézést, hogy hosszúra nyújtottam, de nagyon kétségbe vagyok esve.
Válaszát előre is köszönöm

2018.01.30

Állatorvos

Ezt ne hagyja ennyiben. Vigye el a kutyát egy alapos belgyógyászati kivizsgálásra. Számos kiváló szakember van. A teljesség igénye nélkül javasolnék néhány jó szakembert: Dr. Máthé Ákos, Dr.Vizi Zsuzsanna, Dr. Kántás Károly, Dr. Sterczer Ágnes, Dr. Pápa Kinga…Ne várjon egy hónapot. Az összes leletével együtt menjen el egy részletes kivizsgálásra. Lehet, hogy tényleg nincs mit tenni, de azért érdemes lenne más véleményét is megkérdezni.

Vissza a kérdésekhez