Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő!
Szeretnék vàlaszt kapni öntől .Van egy 6 hónapos làny cicàm (nem szoba cica ) mikor megszületett rá 2 honapra elkapott valami betegséget amiböl meggyógyult de valami maradt belöle mert azóta tegnap
jelentkezett nàla először az hogy nem tudott kikelni a kosaràbol nem
tudott felàlni húzta a làbàt és csak
feküdt.étvàgya van .mi lehet a gond
? Vàlaszàt előre is köszönöm szépen.

2014.10.12

Állatorvos

Sajnos ez alapján nem lehet megmondani, hogy mi a probléma. Sajnos azt nem írja, hogy pontosan milyen betegséget diagnosztizáltak a cicánál két hónapos korában. Ha jól értem, akkor a cica eddig tünetmentes volt (4 hónapon át?) és csak tegnap óta jelentkeztek az Ön által leírt tünetek. Ebben az esetben egyáltalán nem valószínű, hogy van összefüggés a két betegség között. Vigye orvoshoz a cicát sürgősen és vizsgáltassa meg, mert az biztos, hogy segítségre van szüksége, feltehetően súlyos fájdalmai vannak. A kinti cicákat számos baleset érheti (autóbaleset, kutyaharapás, emberi kegyetlenség-rúgás, kerítésen fennakadás stb…)

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem