Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Golden Reriever kutyusom (kislány) 15 éves lesz április 6-án. Már teljesen süket. A héten már többször bepisilt a lakásban. Múlt hétig nem volt semmi baj, este 7 órától másnap reggel fél nyolcig bent aludt. Most nem jelez, egyszerűen bepisil. Sokszor van bent, főleg télen nap közben is, de éjjel mindig bent alszik a szobában. Eddig éjjel is jelzett, ha ki kellett mennie. A pelenka megoldás lehet? Ha igen, melyiket válasszam? Válaszát előre is köszönöm. Tisztelettel: Peregi Edit

2018.02.20

Állatorvos

Érdemes lenne megvizsgálni a kutyát, hogy nincsen-e betegség a háttérben. Akár csak egy hólyaggyulladás. Ha esetleg az idős korral járó szenilitás, kognitív zavar áll a háttérben, akkor is vannak gyógyszerek, amelyek segítenek. Kérdés, hogy felveszi-e a pisilési pozíciót, vagy álmában vizel be. Ha álmában pisil be, akkor inkontinencia is felmerül. Pelenkát úgy tud választani, ha felpróbálja, hogy melyik méret illeszkedik legjobban a kutyára. vannak kutyáknak gyártott pelenkák, de a gyerekeknek gyártottak közül is ki lehet próbálni néhányat.

Vissza a kérdésekhez