Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő, van egy 11 hónapos mopsz kutyusom. A kutyus állandóan késztetést éreaz arra, hogy felegye az ürülékét, más kutyák ürülékét is előszeretettel fogyasztja. Az állandó székletevéstől sokszor hányik. Leszoktatni eddig nem tudtuk, bárhogy is próbáltuk. Speciális tápot kap, amit az állatorvos írt ki. Kérdeztünk már több állatorvost is, de senki nem tudott segíteni. Felmerülhet esetleg hiány betegség? Milyen vitaminokat adhatnék neki, ami esetleg orvosolni tudná a problémánkat?
Válaszát előre is köszönöm

2018.03.17

Állatorvos

A saját székletevés ellen többeknek bevált az, ha ananászt kevertek a kutya ételébe. Érdemes megpróbálni, hogy borssal szórják meg az ürüléket, így nagyon kellemetlen élmények társulnak annak megevéséhez. Van egy tabletta Stool-Repel UM, ami van akinél beválik a saját széklet evés esetén. Ha Teljes értékű prémium tápot eszik a kutya, akkor nincs szükség kiegészítőkre, akkor biztosan nem lesz hiánybetegsége.

Vissza a kérdésekhez