Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! 1éves menhelyről örökbefogadott cicámnak fülatkája van. Természetesen jártunk vele orvosnál, mert már annyira vakarta, hogy a füle tövén is nagy seb keletkezett. Cseppentett a fülébe,(Surolan) amit itthon továbbra is alkalmaznunk kell, valamint kapott atka/ bolha elleni szert. (Advocate) Kérdésem az lenne, hogy mennyi időbe telik a gyógyulás, valamint lehet-e tenni valamit az ellen, hogy ne vakarja, mert a fülénél és a fültövénél található sebet folyamatosan véresre vakarja?!
Köszönöm válaszát!

2018.03.17

Állatorvos

A cica mindent megkapott amit kell. Az Advocate elpusztítja az atkákat. Esetleg érdemes egy hónap múlva megismételni a kezelést. Nagyon fontos a hallójárat rendszeres, állatorvos által elvégzett takarítása addig, amíg váladék van a fülben, hiszen ha a fülcseppet a váladékra tesszük, akkor nem fog hatni. Amíg nagyon vakaródzik a cica addig tehetnek rá gallért. A sebet is tisztítsák Betadine oldattal és tehetnek rá a Surolan fülcseppből is naponta kétszer.

Vissza a kérdésekhez