Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktornő, olyan problémával fordulok Önhöz, hogy van egy 1,5 éves angol bulldog szukám. A kutyus 6hónapos korától szoba tiszta. Tegnap arra értem haza, hogy kaki van a szoba közepén, reggel pisire keltem. Ma is kakival fogadott. Mikor leszidom érte, látszik rajta, hogy tudja miért morog. Mivel ki voltam írva, 3hetet itthon töltöttem vele, viszont már a múlt héten is voltam dolgozni. Akkor nem vártak csomagok, csak tegnaptól kezdődött. Palatinum tápot kap. Előre is köszönöm a válaszát. Tisztelettel

2018.03.22

Állatorvos

Ha a sétáltatási szokásaik nem változtak, a kutyának nincs hasmenése és nem fázott fel, akkor a probléma valószínűleg viselkedési eredetű. Ennek ellenére a biztonság kedvéért vizsgálja meg állatorvos. Fontos lenne tudni, hogy változott-e valami a kutya környezetében, életében, nem történt-e valami, ami stresszeli az állatot.

Vissza a kérdésekhez