Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Van egy 14.évében járó ivartalanított kandúr cicám. Két kérdésem lenne vele kapcsolatban. 1. mindkét szemére megvakult,a kezelő orvosa nem tudja mi ennek az oka? 2. Az ínye rózsaszínből egyre világosabbá vált,mostanra szinte fehér. Egy évvel ezelőtt az ultrahang vizsgálat kimutatta,hogy lépdaganatai vannak,ugyanabban a rendelőben dolgozó doktornő szerint viszont lehetett gyulladás is, mert biztos diagnózist csak biopszia vizsgálattal lehet mondani.Egyébként vidám,és jó az étvágya is. Ön szerint,hogy van ez,és az ínye mitől fehéredik? Kérem adjon nekem tanácsot! Köszönöm előre is Tóhné

2018.03.26

Állatorvos

Csak találgathatok. Idős vesebeteg állatok gyakran megvakulnak a vesebetegség következtében kialakuló magas vérnyomás miatt. A vesebeteg állatok gyakran vérszegények is, mert a veséknek szerepük van a vérképzésben is. A vérszegény állatok ínye fehér. A lépdaganat is vérezhet, az is okozhat vérszegénységet.

Vissza a kérdésekhez