Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Mi lehet annak az oka ha a cicám nèha az ivóvizèbe pisil? Règebben volt egy ilyen időszaka akkor Feliway párologtatót használtunk,gondolva arra,hátha stresszes ès egy idő után abba maradt a problèma. Utána valamièrt újra kezdte,akkor magasìtott állványra raktuk a vizèt ami megint megoldotta a helyzetet. Most,hogy van neki földön is vize,megint pár napja van rá pèlda,hogy nèha rágugol ès belepisil. Az alom naponta kètszer ki van takarítva,a legutóbbi alkalom előtt pèldául teljesen friss almot kapott. A cica ivartalanított 3 èves kandúr. Van olyan,hogy hetek,hónapok telnek el mire csinál egy ilyen manővert ès nem èrtjük az okát. Szeretnénk megoldani ezt a helyzetet,de nem tudjuk,hogy állhatnánk hozzá. Megköszönném,ha tudna ebbe segíteni!

2018.03.28

Állatorvos

Próbálják valamivel összefüggésbe hozni a jelenséget. Nem lehet, hogy valami új illatot érez olyankor (tisztítószer, mosogatószer stb.)?

Vissza a kérdésekhez