EZ LESZ A KEDVENC APP-OD!

Töltsd le a FRESSNAPF
INGYENES alkalmazását!

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt doktorno ! Van egy kb 2 honapos gyonyoru fekete hazicicam .Lakasban tartjuk ,semmi gond nincs vele tudja elso perctol hol kell vegeznie a dolgat ejszaka alszik mig mi fel nem kelunk.De van egy rossz szokasa mindenkit nagyon harap ahogy simogatni kezdjuk es karmol is es eleg mely sebeket ejt rajtunk.Mar egy honapja nallunk van es szeretnem meg kerdezni ,hogy esetleg kinovi ezt vagy mit lehet tenni?Mi mind cicabaratok vagyunk es imadjuk simogatni de o halabol jol megharap.A valaszat elore is koszonom .Erika.

2014.10.26

Állatorvos

A kölyök cicák sokkal többet karmolnak, harapnak, mint a felnőttek. Ha a cica karmol, harap, akkor határozottan szóljanak rá és hagyják magára, ne játsszanak vele. Egy idő után a cicák megtanulják, hogy visszahúzott karmokkal lehet csak játszani. Nem minden cica szereti egyformán, ha simogatják. Várják meg, amíg az állat kezdeményez (dörgölőzik, odabújik) és akkor simogassák. Figyeljék meg, hogy van-e olyan testrésze, aminek érintését kevésbé szereti. Legyenek türelmesek és következetesek, a cica okos, rá fog jönni, hogy ha játékot és babusgatást akar, akkor nem szabad fájdalmat okoznia.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem