Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Van egy 3,5 éves cicám, az utcáról fogadtam örökbe. Macskanáthája volt, ami ráment a szemére, ezért műteni is kellett. Sosem volt egy nagydarab cica, a max súlya amit mértek 2,5 kg volt. Eddig is sokat tüzelt, de most januártól folyamatosan 1-2 napos szünetekkel tüzel, lefogyott, nem éri el a 2 kg-ot, nem eszik. Elvittük állatorvoshoz, aki azt mondta hogy így nem lehet megműteni, meg kell várni hogy legyen legalább 1-2 hetes szünet, de valószínűleg petefészek cisztája van Sajnos nem úgy néz ki mint aki abba akarja hagyni, ráadásul össze vissza jelölt a lakásban, de már a jelölése is szagtalan, és olyan mintha vizet pisilne. Mi lehet a probléma, és mit lehetne tenni ellene? Válaszát előre is köszönöm!

2018.04.17

Állatorvos

Vannak gyógyszerek, amelyekkel felfüggeszthető az ivarzás. Ezen kívül egy belgyógyászati kivizsgálás is javasolt lenne a műtét előtt.

Vissza a kérdésekhez