Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Egy 1 éves nőstény házi nyuszim van. Tegnap még semmi baja nem volt, evett, ugrált, teljesen jól volt. Ma viszont ki sem akar mozdulni a ketrecéből, nem eszik, nem iszik, nem ugrál, csak összegubbadva ül. Délután 3 órakor sikerült egy kis vizet tukmálnom bele (először bele kellett nyomnom egy kicsit az itatóba az orrát, utána magától is ivott egy kicsit, majd 1 óra múlva ezt megismételtem vele. Talán székrekedése van? Egész nap nem kakilt, viszont pislini pisilt. Maszírozgatni is próbáltam a hasát, hátha az segít neki. Előre is köszönöm a válaszát!

2018.04.18

Állatorvos

Vigye orvoshoz a nyuszit. Minden beteg állat gubbaszt. Ha egy nyúl nem eszik, az biztos jele a betegségnek, hiszen ők szinte egész nap rágicsálnak. Vizsgálat nélkül nem lehet megmondani, hogy pontosan mi a baj. Az is lehet, hogy elakadt egy idegentest vagy szőrgombóc bélcsatornában, de ez csak találgatás…

Vissza a kérdésekhez