Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő! Érdeklődni szeretnék, hogy advantix spot on mellé lehet-e használni kiegészítőként kullancs irtó/risztó nyakörvet (pl.: Kiltix, Foresto stb.) Szombaton reggel találtunk benne több kullancsot is, mivel egy hónappal ezelőtt cseppentettem, így gondoltam jöhet a következő havi, de aznap kirándulni mentünk és le kellett este fürdetni a kutyát, így lehet, hogy nem is tudott rendesen felszívódni. 🙁 Ma reggelre viszont hasmenése lett. Ezt lehet, hogy már esetlegesen kullancs csípés okozta? Segítéségét és válaszát előre is megköszönve, üdvözlettel: Katalin

2018.05.09

Állatorvos

A Foresto nyakörv biztonságosan használható cseppekkel együtt. A hasmenés oka valószínűleg nem kullancsok által terjesztett fertőző betegség, de ha diéta és probiotikum alkalmazása mellett 2-3 nap múlva is fennáll, akkor állatorvoshoz kell fordulni. Ha bármilyen más tünetet észlel a kutyán, akkor is állatorvoshoz kell fordulni.

Vissza a kérdésekhez