Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
A kutyusom már senior korú 12 éves és nemrég lett ivartalanítva. Pajzsmirigy alulműködése van, amit rendszeres kontroll mellett gyógyszerrel kezelünk. Szeretnék segítséget kérni az etetéséhez, jelenleg a Royal Canin Gastro Intestinal Low Fat tápot eszi, a másik kutyusunk hasnyálmirigy problémáiból adódóan. Az ivartalanítás óta vettem észre hogy nem felel meg már neki ez a táp mert elkezdett hízni viszont mindig nagyon éhes, gondolom több tápanyagra lenne szüksége a szervezetének. Rendszeresen szedi még a BiogenicPet tablettát. Javasolna számára megfelelő száraztápot? Válaszát előre is köszönöm

2018.05.16

Állatorvos

Ezt a kezelő állatorvossal kellene megbeszélnie. Nem tudom, hogy mikor volt utoljára kontroll, de én indokoltnak tartanék egy vérvételt, ami nem csupán a pajzsmirigy funkciókra irányul és annak eredménye alapján választanék tápot.

Vissza a kérdésekhez