Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornō!
A kerdesem az lenne, hogy egymastol eltero mentalitasu macskak osszeszoktathatok? A helyzet: van egy abesszin 6 hónapos cicám és szeretnék mellé egy brit rövidszoru társat(15 hetes). Mindketto kandúr de ivartalanítva lesznek. A félelmem csupán annyi, hogy mivel az egyik aktív természetū a másik inkább a nyugalmat szereti. Ettol fuggetlenul ki tudnanak jonni? Nem szeretnek ugy penzt aldozni rá, hogy utana el kelljen az egyiknek mennie mert az abesszin folyton piszkálná.

2014.10.31

Állatorvos

Erre a kérdésre nagyon nehéz felelősséggel válaszolni, mert a fajtákon belül is többféle jellem létezik, még akkor is, ha nyilván az adott fajtának van egy bizonyos karaktere. Általánosságban fiatal állatok mindig sokkal könnyebben összeszoknak, ezért szerintem nem esélytelen a dolog. Sajnos nem adhatok olyan választ, ami alapján döntést hozhat, hogy megpróbálja a két macska összeszoktatását vagy sem, azt Önnek kell eldöntenie, hogy vállalja-e a kockázatát annak, hogy nem sül el jól a dolog. Segít, ha kellően nagy a lakás és a két állatnak van lehetősége elkerülni egymást, ha úgy akarják. Nagyon fontos, hogy a lakásban több búvóhely, több alomtálca és több etető és itatóedény legyen.

Vissza a kérdésekhez

Ez a weboldal cookie-kat használ. Részletes tájékoztatástért kérjük, kattintson az Adatkezelési és Adatvédelmi Szabályzat-ra. A weboldalon történő további böngészéssel Ön hozzájárul a cookie-k használatához.

Megértettem