Search
Generic filters
Exact matches only
Filter by Custom Post Type

Tegyen termékeket a bevásárlólistára, nyomtassa ki és hozza el az áruházba, hogy biztosan ne maradjon ki semmi. A bevásárlólistára tett termékeket a weboldalon nem lehet megvásárolni.

Állatorvos válaszol

Vissza a kérdésekhez

Tisztelt Doktornő!
Nem sokára haza fogunk vinni két kiscicát egy ismerősünktől. Hamarosan kinyílik a szemük, becsléseink szerint már most a hétvégén és majd mikor el lehet őket választani az anyjuktól, akkor mi máris vinnénk. Mikortól lehet nekik jutalomfalatot adni, szőrregenerálót és mikortól lehet a klikkereket használatba venni?
Előre is köszönöm a választ!

2018.05.20

Állatorvos

A kiscicáknak az első időben lehetőség szerint prémium minőségű száraztápra és/vagy konzervre van szükségük. A jó minőségű tápok mellé nem kell kiegészítő. Klikkerezni már kicsi korban el lehet kezdeni, akkor, ha a kiscicák néhány hét után már teljesen biztonságban érzik magukat az új helyen. Először csak annyit kell megtanulniuk, hogy a klikker hangja jót jelent. Klikk-finom falat-klikk-finom falat. A jutalomnak nem kell feltétlenül előre gyártott falatkának lennie. Tökéletesen megfelel egy apró sajtdarab, vagy egy picike főtt hús. Pici cicáknál vigyázni kell azzal, hogy az alapvető táplálék a jó minőségű táp legyen, és ne telítsük őket a jutalomfalatokkal, ugyanakkor a jutalomfalatokat bele kell kalkulálni a napi adagba.

Vissza a kérdésekhez